Bashkia e Tiranës për strehimin (19 tetor 1998) – TV KLAN

Bashkia e Tiranës për strehimin (19 tetor 1998)

Strehimi vazhdon të mbetet një problem mjaft shqetësues për banorët e Tiranës dhe që akoma nuk ka gjetur një zgjidhje. Ndonëse në Tiranë po ndërtohen pallate të larta e shumëkatëshe, zyrtarët e Bashkisë japin shifra alarmante për të pastrehët e cila synon të rritet dita-ditës.  Në ndërtesat e reja nuk mund te strehohen ata që gëzojnë statusin e të pastrehëve për shkak se çmimi i lartë i banesave e bën të pa arritshëm blerjen e një të tille.

Pamje palletesh në ndërtim, pamje Bashkia Tiranë./tvklan.al

Gazetar : Eduart Frangaj

Kategori
Lajme Arkiva
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione