Bashkimi Liberal dhe ai Demokrat vërejtje për Kushtetutën (07 Nëntor 1998)

Bashkimi Liberal dhe ai Demokrat vërejtje për Kushtetutën (07 Nëntor 1998)

13:44 07/11/1998

Bashkimi Liberal dhe ai Demokrat kanë bërë sot publike vërejtjet e tyre për projekt Kushtetutën. Ata thanë se Kushtetuta ka të meta duke filluar nga neni 1 ku përcaktohet forma e regjimit e deri tek nenet që sigurojnë kontrollin e sigurimit e funksionimit të institucioneve të cilat nuk ekzistojnë fare në projekt. Pikërisht moria e vërejtjeve dhe të metave të ligjit themeltar u ka imponuar këtyre partive thirrjen për bojkot drejtuar elektoratit dhe simpatizantëve. Nëse Kushtetuta do të miratohet me mbi 50% të votave ata do t’a njohin duke iu bindur vullnetit të popullit.

Pamje Bashkimi Liberal Demokrat konference shtypi, Teodor Laço, Arian Starova./tvklan.al
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi