BENEFITET E ARRES SE KOKOSIT, GABIMET QE BEJME NE TE ECUR DHE SI TE ZGJEDHIM NJE PLAZH TE SHENDETSHEM!BENEFITET E ARRES SE KOKOSIT, GABIMET QE BEJME NE TE ECUR DHE SI TE ZGJEDHIM NJE PLAZH TE SHENDETSHEM!

11:50 27/07/2015

Të ftuar:

Denisa Kone – Kryeredaktore e gazetave “Molla e shëndetit ” dhe “Shëndeti Bio”

Roland Pergjetani – Mjek Fizioterapist në QSUT

“Takimi i Pasdites” – Rudina MagjistariTë ngjashme