“Qeveri teknike, të votojmë si qytetarë evropianë”

Ish-Kryeministri Sali Berisha në fjalën e mbajtur përpara mbështetësve të tij në ditën e 79-të protestës kërkoi sërish krijimin e një qeverie teknike.

Sipas tij, me Edi Ramën në krye të qeverisë nuk ka votë lirë dhe se krijimi i qeverisë teknike do të mundësojë votimin si qytetarë europiane.

Ai shtoi se Edi Rama futet tek ato kategori të narkodiktatorëve që përdorin pushtetin për të vendosur në arrest kundërshtarin politik”.

Tv Klan