Berisha: Një fasadë-opozitë nuk i shërben vendit - Tv Klan

Berisha: Një fasadë-opozitë nuk i shërben vendit


Berisha: Një fasadë-opozitë nuk i shërben vendit

23:14 15/10/2021

PD forcë pro amerikane, të hapet për fraksionet

Takimi i radhës i “Foltores” e gjeti ish-kryeministrin Berisha në Korçë në një ditë të veçantë.  Demokratët korçarë i rezervuan këtë surprizë në ditëlindjen e tij të 77-të.

Në jetën aktive politike tha se e riktheu shpallja “non grata” nga Shtetet e Bashkuara, port të cilën u shpreh i vendosur ta përballojë vetë.

Nënvizon se “Foltorja nuk ka qëllime personale dhe se për të ardhmen e tij do vendosin anëtarët.

Demokratëve u kërkoi të firmosin thirrjen e Kuvendit Kombëtar për të përcaktuar rregulla të qarta në statutin e Partisë bashkë me fraksionet.

Nuk i kurseu akuzat për kryeministrin Rama ndërsa dha edhe rrugën si largohet ai.

“Foltores” iu bashkua në Korçë për herë të parë edhe deputetja Sorina Koti që është edhe nënkryetare e komisionit të ekonomisë.

Tv Klan
Të ngjashme