BERISHA RAMA KUSH FITON

Posta

BERISHA RAMA KUSH FITON

19:59 30/05/2013

Të ftuar:

Spartak Ngjela – Kryetar i Partisë ‘Ligj dhe Drejtësi’

Dashamir Shehi – Kryetar i LZHK-së

Mustafa Nano – Gazetar

Armand Shkullaku – Drejtor ‘ABC NEWS’

Prec Zogaj – Analist

Baton Haxhiu – Drejtor i ‘Klan Kosova’


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT

BERISHA RAMA KUSH FITON

Posta

BERISHA RAMA KUSH FITON

19:59 30/05/2013

Të ftuar:

Spartak Ngjela – Kryetar i Partisë ‘Ligj dhe Drejtësi’

Dashamir Shehi – Kryetar i LZHK-së

Mustafa Nano – Gazetar

Armand Shkullaku – Drejtor ‘ABC NEWS’

Prec Zogaj – Analist

Baton Haxhiu – Drejtor i ‘Klan Kosova’


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT