Protesta në mbështetje të ish-kryeministrit

Ka vijuar edhe sot protesta e demokratëve në mbështetje të ish-kryeministrit Sali Berisha.

Duke i përshëndetur protestuesit, Berisha akuzoi kryeministrin  Edi Rama se me institucionet dhe me shërbimin sekret, si dhe me SPAK e gjykata, po sulmon opozitën.

“Opozita nuk mund të mposhtet, aq sa mund të mposhtet e drejta e një kombi për të votuar i lirë”, tha Berisha gjatë fjalës së tij.

Tv Klan