Në fjalën e mbajtur përpara mbështetësve të tij, ish-Kryeministri Sali Berisha komentoi edhe takimin e Kryeministrit Edi Rama me shqiptarët në Itali.

Berisha tha se Rama se shkoi në Itali si shpopulluesi më i madh Shqipërisë. Më tej ish-Kryeministri tha se me mentalitetet enveriste të turpshme, të ndryshkuara, jashtë kohe, Rama sulmoi Greqinë, shtetin ku jetojnë 1 milion shqiptarë dhe që ka ndihmuar Shqipërinë në proceset e integrimit në BE.

Tv Klan