Ish – Kryeministri Sali Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, sipas të cilit, vila qeveritare e Dhërmiut po përdoret për trafiqe të paligjshme.

Ai thotë se nga mesi i muajit Gusht e në vijim, te kjo vilë, vjen një herë në javë, përgjithësisht ditëve të premte, një skaf i quajtur “Perla Blu”, shumë i fuqishëm dhe i pajisur me 4 motorë.