Episodi i dytë i ‘Best Deal Albania’ i dërgoi vajzat në natyrën e mrekullueshme të veriut të Shqipërisë.

Me destinacion Ranën e Hedhun në Shëngjin tek Prince Adriatic Resort. Vajzat Niki Delijorgji, Xheisara, Elmira Sadrija, Arba Gramo dhe Belinda Dragoti një super deal që do i vlejë çdo pushuesi që ka në plan të vizitojë Shqipërinë.

Me pak fjalë ndiqeni Albania Best Deal në Klan Plus çdo të hënë 22:00 dhe do shihni shumë surpriza nga yjet që kemi përzgjedhur.