BIDAAI – EPISODI 732

BIDAAI – EPISODI 732

00:15 12/04/2016

Shivani pret të vijë Anmol dhe tronditet kur e sheh atë të hyjë në restorant me Ragnin. Vasundra dhe Koshalia vendosin të bindin Ragnin dhe Anmol që të marrin pjesë në një garë kërcimi. Shivani ballafaqohet me Anmol dhe këmbëngul që të fillojnë një jetë të re sëbashku, por ai i sqaron se tashmë është bashkëshorti i Ragnit. Sakshi tronditet teksa takohet me Tarun në spirtal.

LAJMET
Të ngjashme
UKT