BIDAAI – EPISODI 733

BIDAAI – EPISODI 733

00:20 12/04/2016

Shivani i tregon Ragnit të shkuarën e Anmol. Ajo është e lumtur që plani i saj për të ndarë Ragnin nga Anmol po rezulton i suksesshëm. Alek flet me Shlok dhe këmbëngul që të mos shtyjë më martesën e tij me Shivanin. Ragni sheh Sakshin e mërzitur dhe e pyet. Kjo e fundit i thotë se Tarun po përpiqet të kthehet në jetën e saj. Sakshi emocionohet kur Alek i dhuron fotot e foshnjës së saj.

LAJMET
Të ngjashme
UKT