BIDAAI – EPISODI 734

BIDAAI – EPISODI 734

00:15 13/04/2016

Shivani tronditet kur sheh Shlok në restorant dhe mëson më shumë rreth surprizës së tij. Malti flet me Ragnin për parapërgatitjet e garës së kërcimit. Sakshi i kërkon Tarun që të qëndrojë larg nga Khushi dhe Tamanna. Shivani dëgjon Koshalinë që i thotë Vasundrës se Anmol dhe Ragni kishin humbur te njëri-tjetri gjatë mësimit të kërcimit.

LAJMET
Të ngjashme
UKT