BIDAAI – EPISODI 735

BIDAAI – EPISODI 735

00:20 13/04/2016

Shlok surprizon Koshalinë dhe Maltin me vizitën e Shivanit. Ai i rrëfen Ragnit se është i dashuruar me Shivanin dhe se dëshiron të martohet me të. Ragni befasohet kur sheh dhuratën e Anmol. Tamanna dhe Khushi kërkojnë nga Ragni një vëlla. Shivani afrohet te Anmol dhe i rrëfen atij që ka vendosur të martohet me Shlok. Ragni tronditet kur sheh Shivanin të përqafojë Anmol.

LAJMET
Të ngjashme
UKT