BIDAAI – EPISODI 736

BIDAAI – EPISODI 736

00:15 14/04/2016

Ragni dëgjon Anmol teksa i kërkon Shivanit të mbajnë të fshehur të shkuarën. Koshalia është e lumtur kur Vasundra i thotë që Tamanna ka kërkuar nga Ragni një vëlla. Ragni vendos që të sqarohet dhe përpiqet të marrë vesh të shkuarën nga Shivani. Ajo shembet në lot. Vasundra tërbohet kur sheh Sakshin me Tarun dhe i kërkon që të largohet nga shtëpia. Anmol flet me Ragnin.

LAJMET
Të ngjashme
UKT