BIDAAI – EPISODI 737


BIDAAI – EPISODI 737

00:20 14/04/2016

Ragni vendos të ndahet nga Anmol pasi ajo nuk do që ai të humbasë Shivanin. Alek gjen Shivanin që dëgjon bisedën mes Anmol dhe Ragnit. Shivani hiqet e afërt me Anmol në sy të Ragnit. Anmol i kërkon Ragnit që të ndryshojë vendimin e saj, por ajo ka vendosur të mos lejojë atë të sakrifikojë lumturinë e tij. Anmol tronditet kur Ragni i kërkon të firmosë letrat e divorcit.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi