BIDAAI – EPISODI 738


BIDAAI – EPISODI 738

00:15 15/04/2016

Ragni i thotë Anmol që i duhet të ndahen. Tammy dhe Khushi shohin Anmol që firmos letrat e divorcit. Anmol i thotë Vasundrës që ai do të largohet. Vasundra i kërkon të kthehet shpejt. Ragni sheh Anmol që largohet. Tammy dhe Khushi flasin për ngjarjet e fundit. Indraxhid kthehet nga Gjermania. Tarun rrëmben fëmijët dhe kërcënon Sakshin. Familja Sharma vjen.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi