BIDAAI – EPISODI 740


BIDAAI – EPISODI 740

00:15 18/04/2016

Anmol dhe Ragni qëndrojnë pranë Tamannës. Ragni përpiqet ti qëndrojë ftohtë Anmolit. Sakshi përkujdeset për Alek dhe Khushin. Familja Raxhvanxh është e përgatitur për martesën e Ragnit me Anmol dhe të Alek me Sakshin. Shivani është bën gati për të ikur, por Ragni i thotë të mos largohet pasi do ta martojë me Anmol. Ragni i thotë Shivanit që ti qëndrojë besnike planit. Familja gëzon momente të lumtura.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi