BIDAAI – EPISODI 741


BIDAAI – EPISODI 741

00:20 18/04/2016

Festimet vazhdojnë në familjen Raxhvanxh ku të ftuarit janë të pafundëm. Ragni performon një vallëzim për të nderuar të ftuarit. E gjithë familja përfshihet në kërcim. Në ato momente Ragni largohet dhe vesh Shivanin me rrobat e saj të nusërisë. Prakash shkon të takojë vajzën e tij. Shivani dhe Sakshi afrohen të mbuluara drejt bashkëshortëve të tyre të ardhshëm.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi