BIDAAI – EPISODI 742


BIDAAI – EPISODI 742

00:15 19/04/2016

Anmol zbulon të vërtetën në sy të të tërëve. Shivani është e tërbuar nga sjellja e Anmol. Ragni që po shihte gjithçka, del përpara Anmol. Ajo është e prekur nga fjalimi i tij dhe këtë hërë është e gatshme të martohet me të. Ceremonia rifillon dhe të tërë janë të gëzuar.

Grupi
LAJMET
Të ngjashme

Grupi