Bie Facebook dhe Instagram

Bie Facebook dhe Instagram

17:29 13/03/2019

Facebook dhe Instagram është jashtë shërbimit në disa shtete të Europës. Edhe përdoruesit në Shqipëri nuk mund të përdorin dot rrjetet sociale.

Të dyja faqet e rrjeteve sociale shfaqin mesazhin gabimi teksa përdoruesit përpiqen të kenë akses.

/tvklan.al

 
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi