Bija ime – Episodi 12

Bija ime – Episodi 12

19:30 08/10/2019

Murat blen shtëpinë e Xhandanit.

Ndërkohë Demir sa merr vesh lajmin vendos të largohet  nga shtëpia e saj me justifikimin që ai tashmë ka gjetur shtëpi të re për të dhe vajzën e tij.

Por ku do ta çojë ai në të vërtetë Ojkynë?

Xhemal takohen me Asun. Ai kërkon të dijë nga ajo nëse është ai babai i saj i Ojkysë.

Demir arrin të nxjerrë Ugurin nga burgu.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT