Bija ime – Episodi 14

Bija ime – Episodi 14

19:30 10/10/2019

Ojky sajon një gënjeshtër kur Demir e pyet atë se pse tezja e saj e braktisi.

Asu i rrëfen Xhemalit se ai nuk është babai i Ojkysë dhe i kërkon të qëndrojë larg saj.

Demir takohet me Xhandanin dhe i tregon asaj të vërtetën rreth shtëpisë së tyre.

A do të mundet Ojky t’i rrëfejë Demirit mbi sëmundjen e saj?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori