Bija ime – Episodi 15

Posta

Bija ime – Episodi 15

19:30 11/10/2019

Asu është në vështirësi të mëdha ekonomike. Çfarë punë do të bëjë ajo për të fituar disa para?

Ojkyt vazhdojnë t’i shfaqen akoma më shumë shenjat e sëmundjes së saj.

Kush do të jetë përsoni i parë që do të mësojë mbi sëmundjen e Ojkysë?

Si do të shkojë dreka mes Xhandan, Demir dhe Ojky?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT