Bija ime – Episodi 16

Posta

Bija ime – Episodi 16

19:30 12/10/2019

Ojky vë në siklet Demirin dhe Xhandanin duke ju përmendur martesën atyre.

Xhemal kërkon ndihmen e Asu për të shkatërruar Demirin.

Ugur mashtrohet nga njerëzit e Xhemal.

Demir dhe Asu shohin njëri-tjetrin pas 8 vite ndarjeje. Si qëndron e vërteta mes tyre?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi