Bija ime – Episodi 27Bija ime – Episodi 27

19:30 25/10/2019

Demir shkon të pengojë Xhandanin që mos të largohet, ai i thotë se tani ka më shumë nevojë se kurrë për të për të.

A do të mundet ajo t’u kthejë shpinën atyre?

Demir dhe Ugur arrijnë të blejnë shtëpinë.

Asu shkon në shtëpinë e Demirit dhe i pohon atij se është nëna e Ojkysë. Çfarë do të kërkojë ajo nga Demir?Të ngjashme