Bija ime – Episodi 29

Posta

Bija ime – Episodi 29

19:30 28/10/2019

Ojky tronditet kur mëson që Asu është nëna e saj.

Ajo i kërkon Demirit që mos ta braktisë sepse nëna e saj është thjesht një e huaj për të.

Demir dhe Ugur vendosin të hetojnë se çfarë fshihet pas kësaj.

Nga ana tjetër babai i Asusë kërkon që të shohë mbesën e tij.

Demir fillon punë të re në ndërtim.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi