Bija ime – Episodi 30

Posta

Bija ime – Episodi 30

19:30 29/10/2019

Ugur vendos të ndihmojë mësuesën që ai pëlqen në përgatitjet e teatrit ku do të luajë Ojky.

Demir në mënyrë që të fitojë disa para shtëse vendos të punojë edhe gjatë natës.

Ai kërkon ndihmen e Xhandanit që të qëndrojë me Ojkynë.

Asu shkon në shtëpinë e Demirit dhe kërkon të marrë vajzën e saj. A do ta lejojë këtë gjë Xhandani?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi