Bija ime – Episodi 31

Posta

Bija ime – Episodi 31

19:30 30/10/2019

A do të mundet Ugur të mësojë se çfarë fshehin Xhemal dhe Asu?

Xhandan fillon të kërkojë shtëpi me qera.

Ugur fton mësuese Sevgi në një takim.

Asu merr Ojkynë dhe e çon atë të babai i saj.

Ai i jep një letër fshehtas Asusë asaj. Çfarë i ka shkruar ai mbesës së tij?

Asu mëson lajmin e vdekjes së babait të saj.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi