Bija ime – Episodi 32

Posta

Bija ime – Episodi 32

19:30 31/10/2019

Ojky i tregon Demirit se tashmë ka e ka kuptuar që ai është në dijeni të sëmundjes së saj.

Xhemal i premton Asusë që shumë shpejt do t’i rikthejë asaj lumturinë.

Ojky dhe Demir shkojnë të bisedojnë me doktorin mbi sëmundjen e Ojkysë. Çfarë do t’i kërkojë Demir doktorit në mënyrë që të lumturojë bijen e tij?

Asu tashmë po kërkon në mënyrë ligjore kujdestarinë e Ojkysë.


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi