Bija ime – Episodi 34

Posta

Bija ime – Episodi 34

19:30 02/11/2019

Si do të shkojë seanca e gjyqësore e kujdestarisë së Ojkysë?

Për çfarë do të flasin Xhandan dhe Xhemal?

Marrëdhënia mes Ugur dhe mësuese Sevgi sa vjen dhe afrohet.

Demir i xhindosur shkon tek hemal dhe e paralajmëron t’i qëndrojë larg Xhandanit.

Ojky merr një lajm që do ta trishtojë atë…


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT