Bija ime – Episodi 36

Posta

Bija ime – Episodi 36

17:00 05/11/2019

Ojky zgjohet por lajmet mbi shendetin e saj nuk janë të mira, doktori i thotë Demirit se ky ishte ataku i parë dhe do të vazhdojë të ketë edhe më shumë.

Asu shkon të takojë Ojkynë në spital, ajo fillon duke i shpreh dashurinë asaj.

Gjithashtu ajo paralajmëron Xhandanin të ketë kujdes nga Demir.

Ky i fundit kërkon një nder nga Murat. Për çfarë bëhet fjalë?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT