Bija ime – Episodi 38

Posta

Bija ime – Episodi 38

19:30 07/11/2019

Xhemal tashmë  ka arritur të trazojë mendjën e Demirit dhe të Ojkysë.

Demir shkon ta paralajmërojë atë që t’i qëndrojë larg bijës së tij.

Demir pushohet nga puna.

Xhemal gjithashtu mundohet të trazojë dhe mendjën e Xhandanit kundër Demirit.

Ky i fundit është i vendosur për të bërë testin e ADN-së.

Ojky dëshiron të kalojë natën në shtëpnë e Asusë. Cila është arsyeja?


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT