Bija ime – Episodi 39

Posta

Bija ime – Episodi 39

19:31 08/11/2019

Asu merr Ojkynë në shtëpinë e saj, ajo gatuan për të dhe mundohet të thyejë akullin mes tyre.

Si do të shkojë takimi mes Ugurit dhe mësuese Sevgit?

Demir është i dëshpëruar ai ndjen se ojky po largohet nga ai.

Asu i premton Ojkyse se do të shkojë në panairin që shkolla e saj do të organizojë në mënyrë që marrëdhënia mes tyre të bëhet më e afert. Por sa do të zgjasë kjo?


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi