Bija ime – Episodi 43

Bija ime – Episodi 43

19:30 13/11/2019

Asu gjatë darkës me Ojkynë dehet dhe përfundon në polici pas një sherri duke tentuar të futet në një lokal me vajzën e saj.

Pas kësaj Demir mendon që gjykatësi do e ketë më të lehtë për t’ia dhënë atij kujdestarinë e vajzës.

Demir, Asu dhe Ojky bëhen gati për seancën përfundimtare.

Anën e kujt do të mbajë Ojky gjatë seancës gjyqësore?
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi