Bija ime – Episodi 45

Bija ime – Episodi 45

19:30 15/11/2019

Ojky kalon disa momente të bukura me nënën e saj.

Demir nga ana tjetër është kthyer përsoni që ishtë para se të njihte bijën e tij.

Asu dhe Xhemal zbulojnë se avokati i tyre është një mashtrues dhe se ai ja ka mbathur me pasurinë që babai i ka lënë Asusë.

Si do të sillet tashmë kjo e fundit me bijen e saj?

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi