Bija ime – Episodi 47

Bija ime – Episodi 47

19:30 18/11/2019

Ojky nuk e gjen dot babain në shtëpi, i vetmi vend ku mund të shkojë është shtëpia e nënë Myfide.

Xhandan mëson se Ugur dhe Demir janë shpallur në kërkim nga policia për vjedhje.

Ojky dhe nënë Myfide pëefundojnë në komisariat.

Ojky tashmë pa asnjërin nga prindërit duhet të çohet në jetimore.

Çfarë do të bëjë Demir kur të mësojë mbi këtë fakt?
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi