Bija ime – Episodi 48

Bija ime – Episodi 48

19:30 19/11/2019

Ojky çohet në jetimore e shoqëruar nga Xhandan.

Kjo e fundit është e vendosur për të marrë kujdestarinë e saj dhe mënyra e vetme për ta bërë të mundur këtë gjë është martesa e saj me Muratin.

 Demir arrin të futet në jetimore i maskuar si palaço për të parë bijen e tij.

Ndërkohë Xhemal është vënë në kërkim të tij.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi