Bija ime – Episodi 49Bija ime – Episodi 49

19:30 20/11/2019

Demir  rikthehet në shtëpi për të marrë disa para që ka lënë aty por atë e pret një surprizë e pakëndshme nga Xhemal.

Çfarë plani kanë menduar Ugur dhe Demir në mënyrë që të futen në jetimore për t’i dhënë ilaçet Ojkysë?

A do të ecë plani i Ugurit për të treguar pafajësinë e tyre?
Të ngjashme