Bija ime – Episodi 5

Bija ime – Episodi 5

19:30 30/09/2019

Xhandan merr me vetë Ojkyn në një ferme në mënyrë që të kalojnë një ditë ndryshe sëbashku.

Çfarë do të kërkojë Xhemali nga Demir dhe Ugur?

Demir dhe Ojky përsëri kthehen për të jetuar në çader.

Cila është arsyeja që ata u larguan nga shtëpia e Xhandan?

Ojky lexon një letër të firmosur nga Demir. Për çfarë bëhet fjalë?

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT