Bija ime – Episodi 50

Bija ime – Episodi 50

19:30 21/11/2019

Plani i Demirit dhe Ugurit për të futur në kurth Zhiletin dështon.

Ata arrijnë të shpëtojnë nga policia. Kush do të jetë maskimi i tyre i rradhës?

Murat i entuziasmuar për martesën me Xhandanin organizon një darkë me këtë të fundit dhe prindërit e tij. Si do ta presë Xhandan këtë gjë?

Ojky zbulon arsyen e vërtetë së pse zgjodhi Asunë ditën e gjyqit.

Zhilet dhe Xhemal përgatisin kurthin e rradhës për Demirin.
UKT
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


UKT
Grupi