Bija ime – Episodi 51

Bija ime – Episodi 51

19:30 22/11/2019

Ojky arrin të marrë Demirin në telefon duke i treguar vendndodhjen e saj.

Demir dhe Ugur arrijnë të nxjerrin Ojkynë nga vendi ku po e mbajnë por përsëri bien pre e Xhemalit dhe Zhiletit.

Çfarë do të ndodhë me Ugurin dhe Demirin?

A do të munden ata të shpëtojnë Ojkynë?

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi