Bija ime – Episodi 6

Bija ime – Episodi 6

19:30 01/10/2019

Ojky dhe Demir aksidentohen teksa ky i fundit përpiqet të shpëtojë bijen e tij. Si është gjëndja shëndetësore e tyre?

Ndërkohë doktori mëson mbi sëmundjen e Ojkysë.

Kjo e fundit arratiset nga spitali në mënyrë që mos ta mësojë askush gjëndjen e saj.

Ojky dhe Demir kthehen përsëri për të qëndruar në shtëpinë e Xhandan.

Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori