Bija ime – Episodi 8

Bija ime – Episodi 8

19:30 03/10/2019

Xhemal takon Ojkyn dhe i thotë që t’i përcjelli një mesazh babait të saj.

Ojky dhe Denir kujdesën për Xhandanin që është e sëmurë.

Ugur tenton të vjedhë i vetëm pikturën që Demir se vodhi dot. A do ta lejojë ky i fundit këtë gjë?

Çfarë do të ndodhë me Ugurin?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT