Bija ime – Episodi 83

Bija ime – Episodi 83

19:30 31/12/2019

Demir është zhdukur dhe askush nuk di gjë për të. Xhandan është e dëshpëruar nga zhdukja e tij.

Ojky sheh videon e lamtumirës që babai i saj ka filmuar për të. Si do të jetë reagimi i saj?

Ugur dhe Xhemal thirren në komisariat për të identifikuar një kufomë që mendohet që është Demiri…

Të ngjashme