Bija ime – Episodi 85Bija ime – Episodi 85

19:30 02/01/2020

Xhemal takohet me Demirin. Ky i fundit i kërkon atij që t’i krijojë mundësinë të shohë bijen e tij nga larg.

Xhandan nga ana tjetër po vuan nga humbja e përsonit që ajo dashuron.

Çfarë plani kanë thurur Demir dhe Xhemal?

A do të munden këta të dy të fusin Reshatin në burg dhe Demir të bashkohet me familjen e tij?
Të ngjashme