Bija ime – Episodi 87
Bija ime – Episodi 87

19:30 04/01/2020

Ojky së bashku me Mertxhan dhe Ilajda largohen nga shkolla që të shesin facoleta rrugës në mënyrë që të ndihmojë babain e saj për të marrë një shtëpi me qera.

Por çfarë do tu ndodhë atyre?

Xhemal ka nje lajm të mirë për Ugurin dhe Demirin. Për çfarë bëhet fjalë?

Të ngjashme