Bija ime – Episodi 89
Bija ime – Episodi 89

19:30 07/01/2020

Ugur njofton Sevgin se do të vijë t’i kërkojë dorën asaj.

Demir dhe Xhandan diskutojnë mbi problemet ekonomike që kanë.

Çfarë do të bëjë Ojky me paratë e fshehura?

Ugur shkon të kërkojë dorën e Sevgit sëbashku me Demirin, Xhandanin, Ojkynë dhe Xhemalin. Si do ta presë komisari këtë gjë?

Të ngjashme