Bija ime – Episodi 91Bija ime – Episodi 91

19:30 09/01/2020

Demir merr një shumë parash nga Omer si dëmshpërblim që i ktheu paratë që kishtë gjetur Ojky.

Demir me ato para arrin të marrë një shtëpi me qera.

Ugur organizon një darkë në shtëpinë e tij ku fton Sevgin dhe babain e saj. Si do t’i shkojë atij kjo darkë?

Demir ka menduar një surprizë të bukur për Xhandanin.

Ugur nga ana tjetër po përgatitet për dasme.

Por një surprizë e pakëndshme i ndodh atij…
Të ngjashme