Bija ime – Episodi 92
Bija ime – Episodi 92

19:30 10/01/2020

Xhandan merr si surprizë nga Demiri fustanin e nusërisë që ka ëndërruar gjithë jetën.

Ndërkohë Xhemal, Ugur dhe Demir kërkojnë ndihmen e komisarit. Çfarë po ndodh me ta?

A do të arrijnë Demir dhe Ugur të martohen me dashuritë e jetës së tyre?

Po Ojky a do tw mundet që më në fund të jetojë e lumtur me familjen e saj?

Të ngjashme